Met de aankoop van deze boeken doneert u aan onze kraamprojecten!

De opbrengst van deze boeken gaat volledig naar onze kraamprojecten in ontwikkelingslanden. Met deze financiële steun kan bijvoorbeeld een bloedtransfusie (7,50 euro) of zelfs een keizersnede (100 euro) bekostigd worden. Stichting Baby Hope geeft zo samen met u een moeder én kind een eerlijke start.

Larissa en zijn diepste wens...
geschreven door Sabine Gomes Semedo.

Bestellen kan voor € 12,50 (inclusief verzendkosten). De eerste 10 bestellers krijgen er een mooie bladwijzer bij!
Bestellen kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "Boek Sabine" en uw adresgegevens.

Babypraat
geschreven door Eiskje Clason.

Met babygebaren leren praten met je kindje én meteen een goed doel steunen. Dat kan als je het boek Babypraat van Eiskje Clason koopt. Per boek komt 1 euro ten goede aan de stichting Baby Hope.
Bestellen doe je op de site van Eiskje Clason.