Met de aankoop van deze houten puzzels, doneert u aan onze kraamprojecten!

De opbrengst van deze puzzels gaat volledig naar onze kraamprojecten in ontwikkelingslanden. Met deze financiële steun kan bijvoorbeeld een bloedtransfusie (7,50 euro) of zelfs een keizersnede (100 euro) bekostigd worden. Stichting Baby Hope geeft zo samen met u een moeder én kind een eerlijke start.

De kleurrijke, stevige houten puzzels hebben een hoge educatieve waarde. Peuters vanaf 3 jaar beleven veel plezier aan deze uitdagende dierenpuzzels. Bovendien leren ze spelenderwijs de letters van het alfabet of de cijfers kennen. De puzzels zijn gemaakt van verantwoord gekweekt hout, de gebruikte verven en primers zijn niet giftig en alle puzzels bezitten het CE-keurmerk.

Cijferpuzzel dolfijn in frame
€14,00 per stuk

Alfabetpuzzel dolfijn/vissen
€10,00 per stuk
Nog 1 beschikbaar!

Cijferpuzzel rups Nelly
€10,00 per stuk

Cijferpuzzel vlinder in frame
€12,50 per stuk

3D-puzzel trein
€6,00 per stuk
Nog 1 beschikbaar!

Alfabetpuzzel trein in frame
€14,00 per stuk

De verzendkosten zijn vanaf 5 euro (in overleg). Wij verzenden via DHL.

Voor meer informatie en het bestellen van puzzels kunt u contact opnemen met Stichting Baby Hope via e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Klik hier voor onze leveringsvoorwaarden.